toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: Elfsborg borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 7 år sedan.

Nu på måndag den 17 juli klockan 19.00 spelar Hammarby borta mot Elfsborg på Borås Arena. Här är samlad publikinformation, för dig som ska se matchen på plats i Västergötland.

 

 

Arena- och biljettinfo:

 

Namn: Borås Arena
Publikkapacitet:16 284
Bortasektion placering: Elfsborg hänvisar Hammarbysupportrar till Sektion K på Knallelandsläktaren, kortsidan på Borås Arenas östra sida. Det finns även en tilldelad sittplatssektion intill ståplatssektionen.
Bortasektionens kapacitet: 1000 i ett första läge. Blir det fler än 1000 supportrar kan denna sektion utökas. Läktaren öppnas upp i etapper allt eftersom det säljs biljetter, därför är det mycket viktigt att köpa förköp.

 

Biljettpris ståplats:
Vuxen: 150 kronor
Ungdom (t.o.m. 18 år): 100 kronor
Pensionär: 100 kronor

 

Biljettköp och entré:

 

Förköp: Biljetter till bortasektionen säljs på denna länk. Klicka på fliken för Bortaklack Hammarby IF.

 

Biljettköp på plats: Om sektionen inte är slutsåld, säljs kvarvarande biljetter i anslutning till entrén. OBS: Det kan bli långa köer på plats, vi rekommenderar förköp för att undvika detta.

 

Handikapplatser: Elfsborg tillhandahåller rullstolsplatser för bortasupportrar. Maila till biljetter@elfsborg.se för bokning av plats som är på Ålgårdsläktaren.

 

Supporterkortet: Visas upp i insläpp och gäller för inpassering.

 

Endast kontanter. Bankomater finns fem minuter från arenan i köpcentrumet Knalleland.

 

Entrén öppnar: 18.00.

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med basutbud inklusive korv med bröd.

 

Toaletter: Fasta toaletter, både pissoar och vanliga. Uppmärkt damtoalett. Observera att pissoarerna är bakom läktaren.

 

Bilparkering: Det finns gott om parkeringar vid Borås Arena, för Hammarbyfans rekommenderas området på östra sidan om arenan, mot Knalleland.

 

Supporterbussar: På- och avlastning av supportrar sker i anslutning till insläppet vid bortasektionen.

 

 

Resor och samling

 

Bajen Fans organiserar bussar, vilka bokas på den här länken.

 

Supportersamling: Hammarbysupportrar samlas i första hand på Restaurang Brasseriet, Allégatan 21. Därifrån är cirka 15 minuters promenadväg till arenan.

 

Hammarby Fotboll på plats

 

En SLO och och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till SLO på matchdag 0737228101. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Borås för att stötta laget. Förutsättningarna är bland de bästa för bortasupportrar och Elfsborg är tillmötesgående i att ge en så bra service som möjligt.

 

Vi ber er att inte sätta upp stickers eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

Arkivfoto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS