toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: Örebro borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 7 år sedan.

Nu på måndag 19.00 spelar Bajen nästa match i Allsvenskan, på Behrn Arena i Örebro. Här är samlad publikinformation för dig som ska se bortamatchen mot ÖSK på plats.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

Namn: Behrns Arena
Publikkapacitet: 13057
Biljetter Hammarbyfans: Hammarbys bortasektion är ståplats på den östra läktaren, med cirka 1600 platser. Övriga sektioner som Hammarbysupportrar rekommenderas till av Örebro SK, är sittplatser på den övre delen av östra läktaren, sektionerna Q, R, S, T.

 

Biljettköp och entré:

 

Biljetter till bortasektionen säljs på denna länk.

 

Köp på plats: Eventuella återstående biljetter till ståplats säljs intill entrén till bortasektionen.

 

Ordinarie biljettluckor finns i det nordvästra hörnet av arenan, det vill säga vid hörnet mellan den andra kortsidan och huvudläktaren. Att köpa biljett på plats rekommenderas inte, då det mesta ser ut att sälja slut i förväg.

 

Kort och kontant: Möjligt att köpa både med kort och kontant.
Entrén öppnar: 18.00.
Entréns placering: Entrén för Bajenklacken är i hörnet mellan östra läktaren och sektion P, enligt kartan nedan. Entrén för sittplats är i hörnet mellan den östra läktaren och sektion A1.

 

behrn 2017

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med basutbud inklusive korv med bröd, även grill med hamburgare. Detta år har utbudet utökats med kiosker, vid gången mellan sektionerna på nedre läktaren. Mat och dryck finns alltså dels bredvid läktaren vid entré, och dels i gången mellan sektionerna. För sittplatsen finns kiosker bakom och under läktaren.
Toaletter: Fasta toaletter, både pissoar och vanliga. Uppmärkt damtoalett.
Parkering bil: Mycket begränsade parkeringsmöjligheter. Därför rekommenderas parkering i centrum eller vid angränsande köpcentrums parkeringar.
Matchprogram: Matchblad kommer delas ut vid entréer.
Rinnande vatten: I kiosker i gången.

 

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och två säkerhetsansvariga. Kontakt med SLO på matchdag: 0723122422. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

 

Resa och samlingskrog

 

Bajen Fans organiserar bussar vilka bokas på den här länken.

 

Supportersamling: Krogen Stora Örebro på Stortorget håller öppet för Bajare och 10-15 minuters promenad till arenan.

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Örebro för att stötta laget till tre poäng.

 

Vi ber dig att inte sätta upp stickers eller orsaka andra kostnader för Hammarby Fotboll, det medför kostnader för Hammarby Fotboll och dessa tas ned efter varje match. Framförallt ber vi också om respektfullt beteende, gentemot andra supportrar och spelet på planen.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS