toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: Östersunds FK borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 7 år sedan.

15.00 nu på söndag är det avspark i Hammarbys fjärde allsvenska bortamatch för året. Östersunds FK tar emot på Jämtkraft Arena, och här kommer samlad publikinformation för dig som reser till Jämtland och stöttar Bajen på plats.

 

 

Arena- och biljettinfo:

Namn: Jämtkraft Arena
Publikkapacitet: 8466
Bortasektion: Ståplats södra kortsidan. Ingången är märkt ”Bortasupportrar”.
Bortasektions kapacitet: 651

 

Biljettpriser:
Vuxen: 150 kr.
Ungdom (7-17 år): 100 kr.
Barn under 7 gratis.

 

Biljettköp och entré:
Entré bakom läktaren.
Förköp: Biljetter till bortasektionen säljs på denna länk.
Samtliga med förköp går direkt till insläpp.
Biljettköp på plats: I separat biljettförsäljningskur i nära anslutning till entré.
Vi rekommenderar alla att köpa biljett i förväg för att undvika köer.
Kort och kontant: Möjligt att köpa både med kort och kontant.
Entrén öppnar: 13.30
Supporterkortet: Visas upp vid entré och bockas av mot lista.

 

 

Service:

 

Mat och dryck: Bakom bortaläktaren finns fullt utbud med kiosk och grill. Kolgrillade burgare med tillbehör och kokt korv med bröd. Folköl. Observera att folkölen ej får tas med upp på läktaren.
Toaletter: Tre toaletter inklusive uppmärkt damtoalett. Stor urinoar.
Parkering bil: Ingen arenaparkering och dåliga parkeringsmöjligheter intill arenan. Parkering rekommenderas antingen till bredvid arenan eller utanför ICA Maxi cirka 500 meter från arenan.
Parkering buss och minibussar: Bussar kan parkera i anslutning till entrén och parkera bakom den västra läktaren, så även minibussar. ÖFK bjuder samtliga Hammarbysupportrar på parkeringsavgiften. Parkeringsvärdar guidar.
Matchprogram: Ja,  för 30 kronor.

 

 

Resor och samling:

 

Bajen Fans organiserar buss vilken bokas på denna länk.
Supportersamling: Allstar Bar på Biblioteksgatan 11.
Evenemangsbussar: Från centrum går det bussar direkt till arenan med avgångstid 30 och 60 minuter innan matchstart. Kostnaden är 30 kr.

 

 

Hammarby Fotboll på plats:

 

SLO + två säkerhetsansvariga för service till supportrar. Kontakt till SLO på matchdag 0723122422. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information:

 

ÖFK önskar Hammarbys spelare, ledare, funktionärer och supportrar varmt välkomna till Östersund och Jämtkraft Arena. Polisen i Östersund hälsar även de publiken välkommen med följande hälsning (pdf).

 

Hammarby Fotboll tackar dig supporter som reser till Östersund för att stötta laget till tre poäng.

 

Vi ber dig att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om att visa respekt för varandra, motståndarsupportrar, spelet på planen, funktionärer, och röja med värdighet.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS