toggle menu

ANNONS

Svenska Cupen: Fler sektioner öppnas på övre etage

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Biljettförsäljningen till hemmamatcherna i Svenska Cupen är igång, och totalt har närmare 9000 biljetter till respektive hemmamatch sålts. Nu öppnas även norra övre klacksektionen för försäljning.

 

Intresset för Hammarbys hemmamatcher i Svenska Cupen är påtagligt och biljettförsäljningen rullar på efter släppet som skedde på onsdagen. Prognosen ser god ut, och därför öppnar Hammarby Fotboll även försäljningen till den norra övre klacksektionen.

– I utgångsläget valde vi, precis som förra året, att inte öppna norra övre till cupmatcherna eftersom det finns en ekonomisk aspekt att ta hänsyn till. Intresset för cupmatcherna är helt enkelt inte lika stort som för de allsvenska matcherna. Det finns ett starkt önskemål från supportergrupperingarna som står där, att norra övre ska vara öppen även i cupen, vilket har varit upp för diskussion i omgångar, och vi blev kontaktade i ärendet så sent som i förra veckan. Vi ville avvakta för att se hur försäljningstakten såg ut, och det står nu klart att den är så pass god på de sittplatser som är öppna på övre etage, så nu öppnar vi även upp för försäljning till klacksektionen på norra övre, säger evenemangsansvarige Göran Rickmer.

 

Hammarby spelar två av tre gruppspelsmatcher i Svenska Cupen på hemmaplan, mot Varbergs BoIS den 24 februari, och mot GIF Sundsvall den 8 mars. Har du inte skaffat biljett ännu är du varmt välkommen att göra det.

 

OBS: Har du redan köpt biljett på en annan sektion och önskar byta till klack norra övre? Maila till biljetter@hammarbyfotboll.se så hjälper vi till att byta din plats så snart som möjligt. Har du betalat en dyrare plats sedan innan får du tillbaka mellanskillnaden.

 

Klicka här för biljett till Hammarby – Varbergs BoIS 

 

Klicka här för biljett till Hammarby – GIF Sundsvall

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS