toggle menu

Swedbank AB blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 7 år sedan.

Från och med den allsvenska säsongen 2017 blir Swedbank AB officiell partner till Hammarby Fotboll AB. – Det är med stor glädje och stolthet som vi i dag kan presentera Swedbank AB som officiell Partner till Hammarby Fotboll, säger Hammarbys VD Henrik Kindlund.

 

– Vi har inom Hammarby Fotboll AB haft ett långt och nära samarbete med Swedbank under många år och det har varit ett gott samarbete där vi som förening varit en kund i banken, och där vi alltid erhållit bästa tänkbara tjänster och service. Därför är det nu extra roligt att vi tillsammans beslutat att utveckla vår gemensamma affärsplattform, genom att Swedbank väljer att stödja vår verksamhet och ta en större plats inom Hammarby Fotboll, avslutar Henrik.

 

Swedbanks områdeschef Niklas Lundqvist om samarbetet:
– Vårt samarbete med Hammarby Fotboll känns naturligt. Precis som vi är en bank för de många hushållen och företagen, är alla välkomna i Hammarby Fotboll. I Hammarby samsas både elit, ungdom, herrar och damer under samma starka varumärke.

 

– Nu utökar vi vårt samarbete genom att vi kliver in som ”officiell bankpartner”. Tillsammans med Hammarby Fotboll ser vi fram emot att skapa aktiviteter och upplevelser för både dagens och morgondagens bankkunder – och fotbollsälskare. Vi ser även fram emot att jobba vidare med Hammarby Fotbolls stadigt växande affärsnätverk.

 

Det här är Swedbank: Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Vi har fyra miljoner privatkunder och mer än 300 000 företagskunder, och vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter. Vår ambition är att vara en del av kundernas vardag – genom hela livet – och på så sätt bidra till en sund och hållbar ekonomi. För oss på Swedbank är det självklart att vara en naturlig del av samhället. Därför satsar vi på allt från ungdomsjobb och integration, till musik och fotboll.

 

Bilden: Lovisa Andersen (Swedbank AB, kundansvarig privat), Henrik Kindlund (Hammarby Fotboll AB, verkställande direktör), Stefan Wallius (Swedbank AB, kundansvarig företag) Stefan Petrovic (Swedbank AB, kundansvarig företag)

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS