toggle menu

ANNONS

Tack till dig som förnyat säsongskortet!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Förnyelseperioden blev en ny styrkedemonstration av Hammarby-publiken. 12 372, runt 800 fler än i fjol, förnyade säsongskortet – Bajen fortsätter att vara i särklass i vår del av Europa. På måndag klockan 13.00 börjar den öppna försäljningen. Familjeläktaren, ståplats och aktiv sitt har ett fåtal platser kvar. Det finns för en gångs skull också säsongskort tillgängliga på några av arenans absolut bästa platser.

 

Antalet platser som återstår på familjeläktaren, på samtliga ståplatssektioner och på aktiv sittplats är alltså mycket begränsat – det gäller att vara på tårna nu på måndag, för den som är intresserad av att säkra en plats på Tele2 Arena vid Hammarbys allsvenska hemmamatcher. Detsamma gäller några av arenans absolut bästa platser, som för ovanlighetens skull finns tillgängliga. Det handlar om platser som generellt förnyas av säsongskortsinnehavaren, men nu finns alltså en chans som sannolikt inte kommer tillbaka på många år.

 

Varmt välkommen att ansluta dig till de 12 372 som redan har en fast hemmaplats! Här hittar du information om säsongskortet 2017.

 

Foto: Therese Back

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS