toggle menu

Truppen mot Lidköping

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Här är Hammarbys trupp till lördagens hemmamatch mot Lidköping, ett möte som har avspark klockan 14.00 och sänds i sportexpressenplay.se.

 

6. Felicia Saving
7. Hanna Lundkvist
8. Ellen Gibson
9. Dajan Hashemi
10. Emma Jansson
11. Ellen Wangerheim
13. Klara Andrup
14. Lawlaw Nazeri
15. Elsa Karlsson
16. Emilia Larsson
17. Hanna Folkesson
18. Alice Carlsson
20. Jonna Andersson
21. Emma Westin
23. June Pedersen
24. Britta Gynning
27. Helén Eke
29. Carol Rodrigues

 

Raiza står över efter en olycklig landning i tisdagens cupmatch. Frida Thörnqvist är snart matchredo efter sina knäbesvär. Långsiktigt är korsbandsskadade Jonna Ståhl och Petronella Ekroth fortsatt i rehab.

 

HTV: Wangerheim – “Tacksam för utmaningen och förtroendet”

 

En av förgrundsfigurerna i cupavancemanget – 16-åriga anfallstalangen Ellen Wangerheim – berättar om sitt första år i grönvitt, sin utveckling samt hur målsättningen ser ut om hon får drömma fritt några år framåt i tiden.

 

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

 

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Lidköping hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan.

 

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS