toggle menu

U19: Bajen fortsatt obesegrade efter 2-1 på Lidingö

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby vann söndagens bortamatch i norra U19-Allsvenskan, efter mål av Olle Edlund i 27:e och av Abiel Sequar i 37:e. Lidingö reducerade på straff tidigt i andra halvlek, men 2-1-ledningen för Bajen stod sig matchtiden ut. – Stort bollinnehav och kontroll räcker inte alltid för en komfortabel seger, man måste lyckas stänga matchen målmässigt också, konstaterar tränare Klebér Saarenpää.

 

Klebér om söndagens vinst:
– Stort bollinnehav och kontroll räcker inte alltid för en komfortabel seger. Man måste lyckas stänga matchen målmässigt också. Lidingö står lågt och kompakt och gör det väldigt bra. Vi lyckas tyvärr inte fullt ut med kombinationer och avslut hela vägen in i mål fler än två gånger, trots många bra försök.

 

– Och matchen lever. Lidingö reducerar på straff och avslutningen blir lite hektisk, men vi lyckas reda ut den lilla stormen. Vi vill ta ytterligare steg i vår utveckling som lag och individuellt och då måste man förstå och greppa hur en lagidrott fungerar när den är som allra bäst. Och se till att gräva djupt efter styrka när man åker på en motgång. Kämpa!

 

Matchfakta följer. Här finns tabellen, där Hammarby nu har en fyrapoängsledning före tvåan Brommapojkarna.

 

Foto, Sequar och Edlund: Samir Benhajji

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS