U21: Bajens U17-lag utklassade Örebro

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Eftersom förra U21-matchen spelades i förrgår ställde Hammarby i kväll upp ungt, mot ett marginellt äldre ÖSK på Behrn Arena. Bilderna: U17-tränare Fredrik Samuelsson lade upp 3-5-2-taktiken, Edrisa Bojang höll nollan i sin första halvlek, och Noa Willams som byttes in i paus stod för två baljor. – Efter jämna inledande 20 minuter äter vi oss in rejält och sedan är det bara ett lag på banan, där vi också gör några fina mål som grillkrydda på moset, säger Samuelsson.

I första halvlek hade Victor Waldenberger Svedin stått för båda pytsarna. Bajen gick sedan alltså från 2-0 till game, set and match. Lucas Cedermark och Oliver Frost Jovanovic hittade även de Örebros nätmaskor, medan Marcus Nordvall fredade Hammarbys. Dessutom kostade HIF på sig att bränna en straff just efter att andra halvlek sparkats igång, och man fick även ett vackert mål bortdömt för offside.

Samuelsson om segern:
– I början var det här en jämn match, men efter 20 minuter äter vi oss in rejält och fortsätter därifrån, och då är det egentligen bara ett lag på banan. Några fina mål som grillkrydda på moset.

Matchfakta finns här. Och här finns Bajens startuppställning. Tabellen i U21 Allsvenskan Norra hittar du här.