toggle menu

Unogård efter 3-3 i Borlänge: "Rationellt ska vi vara nöjda"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby gick ifrån till en tidig 3-0-ledning borta mot mittenlaget Kvarnsveden, men slutet av den första halvleken och början av den andra förstörde söndagen till viss del. – Spelarna är förstås besvikna att släppa ledningen, men sett till matchbilden överlag ska vi vara nöjda med en pinne, säger Bajens tränare Olof Unogård.

 

Unogårds syn på 3-3-matchen i Dalarna:
– Vi lyckas skapa en matchbild där vi får bra kontroll från start och har en galen utdelning på våra hörnor. Efter det handlar förstås mycket om nummer 11 på topp i Kvarnsveden. Tabitha Chawinga är troligtvis en av världens tre bästa spelare för närvarande, och gör nästan som hon vill på planen. Hon lyckas komma loss en gång innan halvtid för en reducering och är ett hot matchen igenom.

 

– Vår mittenhalvtimme, sista kvarten i första och första kvarten i andra, är tyvärr perioden där vi tappar segern och släpper in alla tre målen. Alldeles för lamt försvarsspel och korta bollinnehav. Sista halvtimmen får vi hyfsad kontroll igen och Kvarnsvedens anstormning kommer av sig.

 

– Sett till matchbilden, till en del avgörande domslut och till Chawingas kaliber så är jag klart nöjd med en pinne, i denna svåra bortamatch. Spelarna är förstås besvikna över att släppa en tremålsledning, men ser man på matchen rationellt så ska vi vara nöjda med den här poängen.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS