toggle menu

Unogård om segern: ”Väl värda att gå på semester över strecket”

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby slog på torsdagskvällen Vittsjö med 2-0, en stabil seger som kunnat bli större. Istället för fyra poäng upp till fast mark är Bajen nu tia, på den jämna nedre halvan, där bara två poäng skiljer sjuan Kristianstad och jumbon Göteborg åt. – Vi har jobbat hårt under lång tid, det känns som att vi stadigt byggt upp för en sån här prestation där det mesta klaffar, säger tränare Olof Unogård.

 

Unogård summerar vinsten mot Vittsjö:
– I går träffade vi rätt på nästan alla punkter och stod för en gedigen laginsats matchen igenom, där det var många som presterade nära sitt max. Vi kopplade greppet från start och fick matchen precis dit vi ville; det var egentligen bara en tidsfråga innan vi skulle få hål på Vittsjö. Otroligt skönt att få avsluta våren med en så bra prestation. Vi har jobbat hårt under lång tid och det känns som att vi stadigt har blivit bättre och bättre, och på något sätt byggt upp för en sån här prestation, där det mesta klaffar.

 

– Båda våra ytterbackar gjorde sina bästa insatser hittills under säsongen medan Sejde Abrahamsson och Alexandra Lindström har blivit ett väldigt solitt mittbackspar. Framåt stod våra forwards för fina aktioner under hela matchen där Olga Ekblom också återigen trycker dit en hörna och mittfältet, med Filippa Angeldahl i spetsen, hade väldigt bra kontroll.

 

– Filippas sätt att serva för 2-0-målet är det inte många spelare i serien som bemästrar. Kul också att Ellen Gibson fick sin första match från start. Ellen har kämpat på imponerande bra under hela våren och bidat sin tid. Jag tycker att vi är väl värda att få gå på semester över strecket och kan nu se fram emot en höst, där vi är med i allra högsta grad.

 

Köp biljett till Bajens allsvenska omstart på hemmaplan, mot Kopparbergs/Göteborg den 23 augusti, den här länken!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS