toggle menu

ANNONS

Uppdatering säsongskort Hammarby Fotboll

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 7 år sedan.

Trots att snön faller över södra Stockholm (det kanske den gör över norra Stockholm också, men det bryr vi oss inte om), så närmar sig premiärerna i fotbollsallsvenskorna med stormsteg – snart är kulan i luften på allvar!

 

För damerna, som är nykomlingar, väntar en tuff och härlig säsong på Zinken. Hemmapremiären sker den 22 april mot mästarna från Linköping. För dig som gillar att se riktigt hårt kämpande Hammarbylag rekommenderar vi dig att ansluta dig till de 153 bajare som redan köpt säsongskort till årets damallsvenska. Säsongskort till damerna köper du här!

 

För herrarna, vars målsättning är att etablera sig på den övre halvan i herrallsvenskan, är intresset återigen enormt. Nästan osannolika 14 710 personer har säkrat sina säsongskort för säsongen 2017, vi tackar ödmjukt för ert stöd. För information finns det fortfarande en del säsongskort tillgängliga i klacken på långsidan, det finns också mängder av riktigt bra sittplatser på långsidorna att köpa. Säsongskort till herrallsvenskan kan du köpa här.

 

Sista dag att köpa säsongskort till herrallsvenskan är 17 mars, kl 17.00 . Lösbiljetter till premiären släpps den 24 mars.

 

Tillsammans är vi Hammarby.

ANNONSER

Comments

comments