toggle menu

Utvecklingsblockets pojkar lirade Gothia – så gick det för Bajen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby Fotbolls utvecklingsblock på pojksidan deltog häromsistens i Gothia Cup, där gick det bäst för P10-26 som tog sig till 16-delsfinal i A-slutspelet. För akademin rörde sig om inbjudningsturneringar i Göteborg. Här summerar Kai Gissberg, sportchef för lagen i åldrarna 13 till 19 år, de grönvita insatserna.

 

 

P17 i Puma Trophy Gothia Cup:

 

– Hammarby hamnar i en svår grupp med Cerezo Osaka (Japan), Bohemians (Tjeckien) och  IFK Göteborg. Laget gör sin bästa match mot “Blåvitt”, som man slår med 2-0. Oavgjort mot japanerna och kryss även mot Prag-laget räcker till en andraplats på samma poäng som Cerezo, och A-slutspel är bärgat. I åttondelsfinalen mot Elfsborg förlorar man med 0-1 efter ett sent mål. Matchen är jämn och kan sluta hur som helst.

 

 

P15 i SEF Trophy Gothia Cup:

 

– Hammarbys grupplottning ger Norrby, Norrköping och Mjällby. Laget startar cupen resultatmässigt bra med en 1-0-seger mot Norrby, en rätt dålig fotbollsmatch. Sedan tar det roliga slut; uddamålsförluster mot “Peking” och MAIF gör att Bajen hamnar på en tredjeplats. I B-slutspelet går HIF till semifinal, där man åker ut mot Trelleborgs FF.

 

 

– Från utvecklingsblocket lyckas P10-26 bäst. Laget går till 16-delsfinal i A-slutspelet där det efter en jämn match blir respass mot Intercups från Mexiko, med 1-2.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments