toggle menu

Välkommen till evenemangsforum nu på tisdag!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Välkommen till Hammarby Fotbolls evenemangsforum, tisdag 30 maj klockan 18.30. Bland annat informeras det om testet med metalldetektorer, med direkt möjlighet för frågor och synpunkter. Michael Englund, säkerhetschef på Stockholm Live, finns på plats. Mötet hålls i presskonferenssalen på Tele2 Arena, med ingång från spelarentrén på arenans södra sida, och är öppet för alla Bajen-supportrar. Föranmälan krävs dock.

 

Vid detta tillfälle kommer fokus i information och samtal att ligga på vinterns och vårens evenemang. Vad som varit bra och dåligt, vilka utmaningar klubben har, men även de fasta punkterna – om vad som sker i stort, både kortsiktigt och långsiktigt. Som vanligt lämnas en betydande del till frågor från besökarna på plats.

 

Mer specifikt kommer det att informeras ytterligare om införandet av testet med metalldetektorer, med möjlighet för fler att ställa frågor och komma med synpunkter direkt. På plats för detta finns även Michael Englund, säkerhetschef på Stockholm Live (tidigare SGA).

 

Forumet organiseras av SLO Jakob Uddeholt och är en informations- och frågestund, mellan supportrar och de ansvariga för arrangemangen i Hammarby Fotboll. Grundtanken är att öppna upp klubben mer till en bredare skara supportrar, för möjligheten att i mer direkt form ställa frågor och komma med synpunkter, idéer med mera, som rör våra allt större arrangemang. En annan anledning till att forumet hålls, är att det kommer in många samtal och mail till klubben som rör evenemangen, vilka inte alltid är lätt att hinna med att svara på. Det här blir då ytterligare en möjlighet för supportrar att få svar på frågor.

 

 

På plats från klubben är:

 

SLO: Jakob Uddeholt
Ansvariga för evenemang och säkerhet: Göran Rickmer och Håkan Leydner
VD: Henrik Kindlund

 

 

Mötet är öppet för alla Hammarbysupportrar. Föranmälan krävs dock, och görs till anmalan@hammarbyfotboll.se.

 

Comments

comments

ANNONS